Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

Barang Hantaran Di Nilai 3

Nilai 3 masih ramai di kunjungi dan membeli belah. Mana mana pun sama kan.

Checklist Macam Macam Barang Hantaran Pernikahan Lengkap

2 minggu sebelum tu dah ke nilai 3 sebab nak buat langsir rumah.

Barang hantaran di nilai 3. Semalam kami pergi nilai 3 wife pun nak mencari bantal dan tilam kekabu. Cuma kalau kita ada tujuan nak datang dan membeli belah mudahlah nak buat pilihan. Jadi tolong doakan semoga dipermudahkan ya.

Perabot langsir karpet baju baju barang barang hiasan dan hantaran dan macam macam ada di jual. Sama macam masa kakak aku kahwin tahun lepas kami beli barang dekat kedai yg sama di nilai 3. Ada barang yang mahal dan ada yang murah.

Bulan mei hari tu aku ada datang kedai ni. Barang barang atau hantaran lamaran yang dibawa memiliki makna dan doa untuk kesejahteraan kedua calon mempelai di kehidupan mendatang. Walaupun ada order bantal kekabu online 11street masih tak cukup bila tetamu datang.

Beli tilam kekabu queen rm 50 bantal kekabu 4 biji rm40 tilam baby rm 30 dan tikar gulung abis rm 50 00 jumlah rm 170. Antara barang kahwin yang dibekalkan di nilai 3 adalah gubahan hantaran bunga baju pengantin pasu tembikar dan lain lain. Selalu pergi sebab teman mak nak tunggu diri sendiri entah bila.

Hari ni aku nak share sikit pasal barang barang kahwin. Nilai 3 barang kahwin. Selain daripada barangan yang dinyatakan di atas pusat borong ini juga menjual barangan perkahwinan.

Lepas tu aku dengar cerita kedai thank q pavillion ni terbakar dan banyak barang yang rosak. Semuanya mengikut pada bajet masing masing. Cari barang dan goodies kenduri kahwin di nilai 3 hi.

Walaupun ada ramai pelanggan yang pernah mengunjungi ke pusat ni berkata tiada banyak design. Saat ini dalam pemilihan benda seserahan lamaran pihak wanita dapat meminta dan memilih sendiri benda benda yang ingin dibawa saat lamaran namun benda tersebut harus sesuai dengan kebutuhan. Weekend biasanya tak pergi mana mana sekarang kecuali jemputan majlis perkahwinan.

Crazy Canopy Sale Last Day Esok Thankq Malay Wedding Facebook

About Us Thank Q

Sehijaublogra

Crazy Canopy Sale Starts Today Dont Thankq Malay Wedding Facebook