9 Desain Terbaru Ubahsuai Dapur Basah Belakang Rumah Wallpaper JPG

Bagi yang mempunyai tanah lapang di belakang rumah dan merancang untuk membesarkan dapur atau extend ruang dapur supaya lebih luas dan selesa untuk memasak boleh rujuk idea dari 16 koleksi dapur basah extend yang kami kongsikan ini. Inilah ruang dalam rumah yang paling sibuk sebenarnya.

Ejen Hartanah Perak Depan Padang Teres Setingkat Fasa 3c Seri Manjung Untuk Dijual In 2020 Outdoor Decor Outdoor Padang

Dapur basah belakang rumah.

Ubahsuai dapur basah belakang rumah. Membuat teras belakang rumah menjadi dapur keluarga bukanlah ide yang buruk. Sesetengah orang lebih gemar untuk mengasingkan bahagian dapur kering dan dapur basah untuk tujuan memudahkan. Amir renovation 4 december 2015 at 13 33.

Ubin pada area dapur ini menggunakan keramik berwarna biru dan kelabu untuk memudahkan anda membersihkannya. Ubahsuai dapur basah malaysia bangunan ilham media dapur basah luar rumah desain dapur terbuka semi outdoor konsep dapur basah terbuka cun aihh dapur tetap tampak sempurna walupun konsep dapur basah terbuka cun aihh. Lepas tu besarkan bilik yang kat sebelah dapur tu.

Ubahsuai dapur basah kepada dapur kering rumah sewa yang simple je. Tambah 5 kaki ke belakang jugak. Bagi yang mempunyai tanah lapang di belakang rumah dan merancang untuk membesarkan dapur atau extend ruang dapur supaya lebih luas dan selesa untuk memasak boleh rujuk idea dari 16 koleksi dapur basah extend yang kami kongsikan ini.

Extend dapur belakang 15x22 bhg bawah sama utk bilik tidur belakang bhg atas pindah satu bilik air dapur kebelakang. Lepas tu kawasan dapur asal tu jadikan dapur kering. 16 idea dapur basah extend gambar dapur basah extend 1.

20 desain dapur terbuka di halaman ubahsuai dapur kediaman desain dapur terbuka semi outdoor ilham media rumah yang ada ruang ilham media rumah yang ada ruang dapur di teras belakang rumah kenapa. Tambah untuk dapur basah dan kawasan membasuh baju area je sikit. Ketinggian ubin kurang lebih 20cm dari tanah di sekitarnya.

Ubahsuai rumah tambah dapur dan tembok batu. Cadangnya nanti bilik tu nak dijadikan laundry stor bilik kucing. Hal ini untuk menghindari adanya tanah basah yang menempel pada lantai dapur saat hujan turun.

16 idea dapur basah extend. Sama juga seperti dapur rumah sewa milik farina natasya ini yang diubahsuai daripada ruang dapur basah kepada ruang dapur kering. Kucing kucing semua akan disumbatkan disitu.

Ada tanah sekangkang kera kat belakang rumah so bolehlah tambah sikit ke belakang. Tak boleh berkeliaran dalam rumah.

Tukang Rumah Renovation Plumbing Kl Selangor In 2020 Renovation Contractor Plumbing Renovations

Ejen Hartanah Perak Teres Setingkat Corner Lot Di Taman Delima Sungai Siput Untuk Dijual Di 2020 Taman Sungai

Pin Di Juman Shah Ejen Hartanah Perak